Utvecklare och Konsult

Microsoft Full-Stack

Vill du arbeta som utvecklare och konsult med fokus på ny teknik och affärssystem? Då ska du kontakta oss, eftersom vi nu söker fler engagerade konsult och utvecklare som har hjärtat och rötter i utveckling av mjukvara.

Som en medarbetare på Need2Code arbetar man hela kedjan från ax till limpa hos våra kunder. Allt från implementationen av nya affärssystem och infrastruktur till utveckling av egenutvecklad och kundanpassad mjukvara. Hos oss har du möjligheten att få jobba med stora projekt och ledande varumärken samt långsiktiga kundrelationer. Vårt fokus är att stärka våra kunders affärer genom anpassade lösningar. Detta gör vi genom att arbeta i mindre team där har varje medarbetare en viktig del av leveranserna.

Just nu söker vi dig som hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift och har minst tre års erfarenhet av utveckling på Microsoft-plattformen.

Du känner dig hemma i Visual Studio och arbetar dagligen på backend-sidan med språk och ramverk som C#, ASP.NET, WebAPI, MVC och Entity Framework.

På klient-sidan har du erfarenhet av ramverk och verktyg som t.ex. Jquery, AngularJS, Vue, Node.js, Sass/Less, React, Cordova och Git.

Ett plus är om du har erfarenhet från något affärssystem samt av att arbeta med Windows Forms, Xamarin samt något CMS-verktyg som t.ex. Wordpress. Har du dessutom jobbat med BluetoothLE, iBeacons osv så är du extra intressant.

Som person har du ett stort engagemang, är ansvarstagande, prestigelös och trivs med att arbeta nära dina kollegor och kunder. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Du är bekväm i rollen som konsult och har jobbat mot en överenskommen budget tidigare och vet vad det innebär.

Vi är ett fullserviceföretag som driver och genomför projekt i sin helhet. Vi erbjuder kunskap inom flera olika områden, bland annat affärsprocesser, integrationer, projektledning, informationsarkitektur, utveckling, support och förvaltning. Detta ger oss möjlighet att erbjuda nya utmaningar för dig som konsult. De flesta av våra projekt drivs från vårt kontor i centrala Stockholm.

Tillsammans skapar vi det bästa fullserviceföretaget!

Eftersom vi söker drivna personer undanbedes all kontakt från alla former av rekryteringsföretag.

Skicka ansökan till info@need2code.se

För mer information, kontakta Anders Elmén 0735 19 10 31

 

Ort

Stockholm

Ämne

Utvecklare

ANSTÄLLNINGSFORM

Heltid, 6 månader eller längre

LÖN

Fast och rörlig lön

ANTAL PLATSER

1